Een aantal concepten van Van Boxtel Horeca BV

Van Boxtel Horecaconcepten in Eindhoven en Tilburg! Plezier staat bij Van Boxtel Horeca namelijk voorop: plezier bij de gast én bij ons personeel! Van Boxtel Horeca staat bekend om zijn unieke horecaconcepten welke tot in de puntjes worden uitgewerkt. Elk horecaconcept heeft zijn eigen kenmerk waar we landelijk bekend om zijn.

Thomas is een oude bekende die al jarenlang dienst doet als dé staptent van Eindhoven. In de zomer van 2018 wordt deze helemaal omgetoverd tot restaurant en bar en kun je vanaf 31 augustus 2018 de lekkerste signature cocktails proeven inclusief heerlijke gerechten middels een shared dining principe en natuurlijk ‘s avonds nog een dansje wagen.
Het naastgelegen Eetcafé Spijker is al jaren een begrip in Eindhoven, 3 gangen voor 16 euro en ‘s avonds helemaal los gaan tijdens het stappen. Café Philip is al jaren de staptent van Tilburg.

Bij Van Boxtel Horeca hebben we één doel: elke gast en personeelslid met een grote glimlach naar huis! We investeren in ons personeel door opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Geen ervaring? Wij leren het onze personeelsleden graag! Daarbij investeren we graag in opleiding en plezier: dagjes uit met het team naar een leverancier, dagjes uit met het team naar een pretpark. Dat maakt Van Boxtel Horeca de leukste horecawerkgever van Nederland. Groei jij met ons mee?

spijker eindhoven

Eetcafé Spijker is een laagdrempelig en informeel eetcafé met betaalbare en eerlijke maaltijden gemaakt van dagverse ingrediënten.
Daarnaast kent Eetcafé Spijker de gezellige stapfunctie en leent het eetcafé zich goed voor zowel grote als kleine groepen.

Lees Meer
thomas

Al meer dan 15 jaar is Danscafé Thomas de plek om een avond lekker uit je dak te gaan en daarmee is het een begrip in Eindhoven geworden! Door het prachtige monumentale pand behoort Danscafé Thomas tot de mooiste uitgaanslocaties van Nederland.

Lees Meer
philip

Café Philip is de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg! Met een bruine café in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping.

Lees Meer

Werken in de Horeca?

Horeca Vacatures